Guide: Gaveidéer til hans runde fødselsdag

Kender du det, hvor du uventet (men glædeligt naturligvis) bliver inviteret til en rund fødselsdag med kort varsel? Du bliver glad, men straks kommer du til at tænke på, hvad du skal tage på af tøj og sko, og hvad du skal give fødselaren i gave. De fleste ved jo, at man fejrer en rund fødselsdag med manér, så derfor vil du gerne medbringe en god gave og komme i passende påklædning, så folk kan se, at du har gjort noget ud af dig selv.

Du er nok en af dem, som enten har et kæmpe udvalg af tøj og sko i skabet, eller som har en favoritbutik, som du besøger, og så har du lynhurtigt et super smart sæt tøj, som du kan tage på. Så er det ligesom på plads. Hvad der derimod kan kræve tid og give dig grå hår, er at finde den perfekte gave. Specielt hvis det er en mand, som har inviteret til fødselsdag, er det ikke sikkert, at længden på ønskelisten er noget at råbe hurra for. Det er nemlig sjældent, at mænd har ret mange ønsker, og derfor får du her en liste over gode idéer, som du kan give din kammerat i gave til hans fødselsdag.

Se listen her

Brug listen nedenfor som inspiration, og gør så gaven ekstra personlig ved selv at udtænke specifikationer.

 • Ølsmagning for to
  Der er rigtig mange mænd, som elsker en god øl. Her får I begge en god oplevelse, hvor der både er lidt til ganen samt lærdom om, hvordan øllene brygges.

 • Hans yndlings parfume
  Der er mange gode dufte at vælge imellem, men hvis du vil være på den sikre side, bør du købe hans all time favorit.

 • Smart ur eller armbånd
  Det smykke, som flest mænd bruger, må uden tvivl været et ur eller måske et smart armbånd. Du kan forkæle ham med et sæt, så ur og armbånd passer sammen

 • Oplevelse

Elsker fødselaren action? Så kan du give ham oplevelser, hvor der er garanti for sus i maven.

 • Gode knive til køkkenet

Det er noget af en opgradering og anderledes madlavningsoplevelse han får, hvis du køber nye, skarpe designerknive til ham i fødselsdagsgave.

Bliver du begrænset af din økonomi, men vil du gerne forkæle fødselaren ekstra meget alligevel? Så læs om forskellige lån på kviklanet.dk eller lån 20000 kroner til gaver og påklædning til den store fest.