Hvad er mezzanin lån?

Et stadigt mere populært lån køretøj til kommerciel ejendomsret, mezzanin lånet svarer til en anden pant med en større variation. Snarere end at være sikret ved den faktiske fast ejendom, mezzanin lån er sikret af den bestand, der ejes af den virksomhed, der ejer den faste ejendom. Den faste ejendom selv er allerede blevet brugt til at sikre den første, eller primære lån.

Hvis virksomheden undlader at foretage rettidige betalinger på deres mezzanin lån, kan långiver afskærme på ejendommen, beslaglæggelse af bestanden. Hvis långiver har kontrol over bestanden, långiver har kontrol over selskabet og af ejendommen eller fast ejendom. Faktisk, afskærmende på et lån, der er sikret ved lager er meget lettere end afskærmende på et lån, der er sikret ved fast ejendom.

Hvis lånet indehaveren misligholder på mezzanin lånet, kan långiver overtage bestanden af selskabet. Det betyder, at långiver kan sælge ejendommen, selv om det stadig ville have til at betale eller opfylde den oprindelige pant. Denne strategi giver en strømlinet afskærmning, der tager meget mindre tid end den standard afskærmning på et realkreditlån.

Hvorfor skulle nogen nødt til at få en mezzanin lån snarere end en konventionel andet realkreditlån? I mange tilfælde er betingelserne for det første lån til hinder for efterfølgende panterettigheder eller andet realkreditlån på ejendommen. Derfor kommer mezzanin lånet i spil, da det ikke involverer den faktiske fast ejendom bedrift. Det giver låntageren mulighed for at få adgang til yderligere midler, som ellers ikke ville være til rådighed.

Typisk en mezzanin lån er en, der er erhvervet til et stort projekt, såsom et kontortårn, store indkøbscenter, Shopping Mall, stort hotel, lejlighedskompleks, eller industriel Park. Mezzanin lån er store lån, der dækker millioner af dollars af gæld. Faktisk, mezzanin långivere er ofte ganske specialiseret i den specifikke type lån, som de tilbyder. Derfor kan det være nødvendigt at søge efter en långiver med speciale i lån til den specifikke venture, som du er i.

Den første pant altid har forrang og mezzanin lånet altid tager andenpladsen. For låntager, en af fordelene er evnen til at sikre yderligere midler uden brug af ejendommen som sikkerhed. Låntager kan opfylde finansielle mål med de ekstra dollars, som mezzanin lån. Dette ville ikke være muligt med konventionelle lån på grund af de vilkår, der er arrangeret i det første realkreditlån.

En af fordelene for långiver er evnen til at afskærme i et hurtigere tempo, hvis behovet opstår. Mezzanin lånet er en form for Junior finansiering, der ikke har nogen som helst krav på den underliggende fast ejendom eller ejendom. Virksomheden eller partnerne i projektet lover deres interesse beholdninger eller lager som sikkerhed. Alle indehavernes interesser skal typisk pantsættes over for långiveren af mezzanin lånet. Denne praksis garanterer, at långiver vil erhverve fuld kontrol over bestanden eller interesse i projektet, hvis lånet misligholdelse. Delvis kontrol kan hæmme evnen til at sælge ejendommen med henblik på at realisere tilbagebetaling af lånet.

Mezzanin lån kan være kort sigt, lang sigt, fast rente, variabel rente, amortiseret, eller stående. I de fleste tilfælde er de kortsigtede, jämför snabblån rente-only, og variabelt forrentede lån transaktioner. Derudover, denne type lån er generelt bruges til at låne millioner af dollars.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.