Forkæl din partner med afslappende morgenhygge

Fridag? Weekend? Eller endnu bedre: ferie? Så er det frem med morgenbrødet, den ekstra gode kaffe og den rolige morgenradio. Der findes ikke noget bedre end at tage en langsom og afslappende morgen, hvor du og din partner hygger om jer selv og hinanden med en lækker morgenmad og med nattøj på langt op ad formiddagen. Få inspiration til at gøre jeres morgen ekstra hyggelig her.

Få stemningen på plads

Morgenstemningen er sikret, når omgivelserne er behagelige. Så brug gerne lidt tid aftenen før på at få ryddet op og brug lidt tid om morgenen på at gøre stemningen rigtig hyggelig. Her er nogle idéer til, hvordan I får skabt den helt rette afslappende stemning:

  • Hav lidt behagelig baggrundsstøj – det kan være morgenradioen, noget godt og roligt musik eller bare at åbne vinduet til fuglefløjt.
  • Vær komfortabel – det kan være fristende at blive siddende i sengen, men ikke alle senge er lige behagelige at sidde og spise i, og det kan hurtigt blive anstrengende. Trænger sengen til en udskiftning, så kan du undersøge lånemuligheder hos consumer loans.
  • Sørg for den rette temperatur – hav en ekstra striktrøje klar, eller skru lidt op for varmen, hvis det er for koldt. Luft ud, hvis det er for varmt. Man er kun rigtig afslappet, når temperaturen er helt perfekt

Når stemningen er på plads, så er der næsten kun én ting, der mangler: den lækre morgenmad.

Den vigtigste ingrediens: morgenbrødet

Medmindre selvfølgelig du er glutenallergiker, eller bare ikke kan lide brød, så er den vigtigste ingrediens til den perfekte morgenhygge: det gode morgenbrød. Hvad med:

  • Nybagte boller – f.eks. koldthævede boller, der har hævet natten over i køleskabet?
  • Ristet brød?
  • Brød købt fra bageren – franskbrød, rundstykker eller rugbrød – og måske lidt lækkert wienerbrød til siden?
  • Hjemmebagt brød fra fryseren, som tages op om morgenen og varmes?

Dertil er det selvfølgelig nødvendigt med en god kaffe, te, juice, eller hvad I ellers er til. Og godt pålæg, måske nogle æg og lidt frugt. Det er helt op til jeres smag og behag, men gør gerne lidt ekstra ud af det – det er ikke hver dag, at I har tid til sådan en omgang selvforkælelse.

Skal det hellere være en lækker ferie til et varmere land? Eller et spaophold? Hvis I har brug for en ferie, men pengene kniber, så læs mere her: Låneudbydere – Consumer Loans