Underkapitel S selskabsskat Status

Oversigt over betegnelsen underkapitel S Corporation

Selv om udtrykket underkapitel S Corporation lyder som om det gælder for en bestemt type af virksomhed, i virkeligheden, er det blot en betegnelse som bruges som IRS (Internal Revenue Service) til at udpege en særlig skattestatus. Næsten enhver virksomhed, der består af 75 eller mindre aktionærer kan ansøge om betegnelsen underkapitel S Corporation skattemæssige status. At blive godkendt til et underkapitel S Corporation status giver selskab skal beskattes, som om det var et interessentskab eller enkeltmandsvirksomhed. Generelt er indgivet ansoegning, lige efter et selskab har indarbejdet. Til enhver tid kan en virksomhed vælge at trække sig tilbage fra underkapitel S Corporation tax status ved at indgive en anden form med IRS. Udbetalinger skal indgives inden påbegyndelsen af en ny skatteår.

Underkapitel S Corporation for støtteberettigelse

I rækkefølge for en virksomhed at kvalificere sig som en S Corporation, er der flere betingelser for støtteberettigelse, der skal opfyldes. Ethvert selskab, der opfylder følgende kriterier kan blive godkendt til underkapitel S Corporation status:

* Firmaet skal have 75 eller færre aktionærer, og hver enkelt aktionær skal acceptere at filen som en S Corporation.

* Hver aktionær skal være en hjemmehørende og borger i USA

* Stock sælges af firmaet skal være af en enkelt klasse

* Virksomheden er forpligtet til at bruge kalenderåret som den officielle regnskabsår

Hvis en virksomhed opfylder disse krav, skal de indgive form 2553 med IRS tildeles underkapitel S Corporation skattemæssige status.

Fordele til underkapitel S Corporation Status

Denne skattemæssige status er tiltrækkende for mange virksomhedsejere af flere grunde. Den primære fordel ved arkivering som en S Corporation er denne indkomst er passeret gennem direkte til de aktionærer, der fil selskabsskat med deres personlige skatter. På denne måde undgår corporation bliver beskattet to gange for den samme indkomst. I de fleste tilfælde, S selskaber betaler ikke nogen indkomstskat og tab er absorberet af aktionærerne i stedet for corporation. Ekstra fordele til underkapitel S Corporation tax status omfatter:

* Afkast af investeringer-indtjening falder ikke under Self-Employment skattestatus giver aktionær/medarbejder modtager rimelig kompensation for deres arbejde.

* Finansielle dokumentation og regnskab er mindre kompliceret end den, der kræves af traditionelle selskaber.

* S Corporation status kan give lettere adgang til kredit ressourcer, afhængigt af virksomhedshistorie Corporation.

Ulemper til underkapitel S Corporation Status

Når man overvejer at indgive underkapitel S Corporation tax status eller ej, bør virksomhederne også være opmærksom på potentielle ulemper. Fordi den finansielle magt er i hænderne på aktionærerne, skal udøvende beslutninger være aftalt med alle. Uoverensstemmelser mellem individuelle aktionærer kan føre til en stall i processen. Derudover skal grossist/medarbejdere erklære sygesikring og andre personalegoder som skattepligtig indkomst hvis de ejer mere end en 2% andel af bestanden. Underkapitel S Corporation skattestatus er mest fordelagtig for selskaber med et lille antal aktionærer, der har en fælles vision for fremtiden for selskabet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *