Er du i den rigtige Online Business?

Du vælger det rigtige online business at forfølge? Mennesker, der kæmper har svært ved at indrømme de er muligvis i den forkerte forretning. Heldigvis for alle, kan mange dårlige beslutninger blive rettet hvis anerkendt tidligt nok. Denne artikel er bestemt til at hjælpe dig med at forstå de tilgængelige muligheder og forhåbentlig forbedre dine chancer for fremtidig succes.

Udbud og efterspørgsel!

Alle ved, at internettet er enorm. Handel (“køb og salg”) på internettet vokser med stormskridt. Det er kontrolleret af aktionerne af købere og sælgere. Der er ingen trafik strisser, der gør beslutninger for hver køber og sælger. Købere og sælgere er fr * ee at træffe deres egne beslutninger og forfølge deres egen egoisme.

Det indre marked er holdt i skak af økonomiske princippet om “udbud og efterspørgsel.” Købere opfører sig (efterspørgsel) på en måde at gøre købsbeslutninger, der vil maksimere deres tilfredshed. Sælgere opfører sig (forsyning) på en måde, der vil maksimere deres profit. I et helt fr * ee markedsøkonomi, købere og sælgere interagere for at bestemme prisen på den vare, der udveksles.

Hvorfor folk køber på internettet?

For at forstå handlinger af købere og sælgere på internettet, skal følgende spørgsmål besvares: “Hvorfor folk køb på internettet?” Simply erklærede, køber folk på internettet på grund af den lethed, effektivitet, tilgængelighed, pris og sjov for at købe den vare eller tjenesteydelse online.

Hvad Internet muligheder eksisterer?

Der er mange typer af indbringende forretningsmuligheder at overveje på internettet. De store muligheder i betragtning i denne artikel er:

Deltag og fremme et affilieret program.

Skrive og sælge din egen elektroniske bog (“ebook”).

Starte et elektronisk nyhedsbrev (“ezine”).

Åbn en online butik.

Hvad er inkluderet i hver Internet Opportunity?

Følgende er en sammenfattende plan gennemgang af hver enkelt salgsmulighed:

1. join og fremme et affilieret Program:

I denne branche opretter du en relation med ejeren af en eksisterende online produkt eller service til salg. Du bliver et datterselskab af ejeren. Som affiliate, er du lov til at markedsføre og sælge den vare eller tjenesteydelse til en provision på salg. Dette kan være en nem forretning at starte. Det er et godt valg, hvis du ikke har dit eget produkt at sælge. Ejeren er glade for at betale Kommissionen, fordi dit salg er indtægter de sandsynligvis ikke ville modtage uden din hjælp.

2. Skriv og sælge din egen e-bog:

I denne branche sælger du e-bog, som du skrev. De fleste mennesker tror, de ikke har evnen til at udvikle et emne og skrive en e-bog. Dette er en forkert opfattelse. Du har mulighed for, hvis du kan tænke, tale og læse. De grundlæggende krav til at skrive en vellykket ebook er:

Brug for et mål.

Behovet for at identificere en nichemarked.

Brug for en killer emne.

Brug for ønsket om at skrive dine tanker.

Hvis du ikke har den relevante viden, kan du udvikle en e-bog ved hjælp af ved hjælp af en “ekspert”. “Eksperten” giver dig med indhold til ebook og du skriver e-bog.

3. start et elektronisk nyhedsbrev:

I denne forretning bliver du udgiver og redaktør af et elektronisk nyhedsbrev (“ezine”). Nyhedsbrevet kan offentliggøres så ofte som du vil. Uanset om det er daglig, ugentlig eller månedlig. Hyppigheden afhænger af, hvor ofte du kan levere indhold af værdi til dine abonnenter. Distribution af nyhedsbrev via e-mail er generelt baseret på en “opt-in” liste over abonnenter. Den typiske nyhedsbrev vil indeholde: redaktionelle af udgiveren, tip og henstillinger, featured artikel, reklamer og links til specifikke tilhørsforhold.

4. Åbn en Online butik:

I denne branche, du enten sætte din egen hjemmeside butik, eller leje en butiksfacade websted i en etableret Internet indkøbscenter. Internetbutik kræver en hjemmeside, produkter til at sælge, en indkøbsvogn og evnen til at acceptere kundebetalinger. Det er muligt at have indbygget trafik, hvis du er en del af en Internet mall.

Konklusion!

Hver virksomhed har et bestemt sæt af aktiviteter skal udføres for at få succes.

Din succes i en bestemt virksomhed er afhængig af hvor godt du udfører disse aktiviteter.

Du skal vælge en online forretning til at forfølge baseret på din:

Interesser

Motivation

Tid

Energi

Engagement

Stille en komplet vurdering af mulighederne til rådighed før du træffe en beslutning.

Forvent ikke store resultater, hvis du ikke får spændt om din virksomhed og sætte den nødvendige tid og energi i din online-forretning!

Lave renter, lav motivation eller lav engagement vil føre til dårlig eller mindre end acceptable resultater!

Undersøge nøje, hvad du ønsker at opnå ud af din online oplevelse.

Tage den ekstra tid nu og det kan gøre en stor forskel i din fremtidige succes.

Træffe den rigtige beslutning, og du har en meget god chance for at lykkes!

Træffe den forkerte beslutning og du sandsynligvis vil ikke som så mange andre!

Få min FR * EE 8-dages “Internet Business mini-kursus” for en slutning-oppe se på hver forretningsmulighed omtales i denne artikel.

Bedste ønsker i din fremtidige online business succes.

Copyright © 2003 F. Terrence Markle-alle rettigheder forbeholdes

FR * EE 8-dages “Internet Business mini-kursus” på

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.