Dating værktøj: Tillid 101

Jeg er over det. “Der er masser af fisk i havet,” siger de. Nå, har tilsyneladende jeg blevet benytter den forkerte agn. Ingen sagde dating ville være let, men Hollywood sikker kan lide at male det på den måde, ikke sandt? “Der er nogen for alle,” siger de. Måske der burde oversætte til, “Der er nogen for alle… så længe du er en muscled smuk dreng med vaskebræt abs og mindst 6 fod høje.”
Så hvordan får man af denne foruroligende dating bestemmelse? Skal vi faktisk mener, at kærlighed vil finde os, når vi ikke ser? Jeg tror, folk, der siger, at er normalt i glade relationer, når de siger det. Kan vi “købe” ydre skønhed fra en onlinebutik til at matche vores egen indre skønhed? Nogen køber feromoner og vægttab piller og fedtsugning og facial omstrukturering. Helvede, nu folk selv få plastikkirurgi til at få dem til at ligne en berømthed. Hva??? Og ved du hvad? Jeg vil vædde på disse ting arbejde for mennesker. Så længe det kan bygge tillid i nogen, styrker den også tiltrækning. Så hvordan kan vi opbygge denne tillid uden at bruge tonsvis af penge til folk, der ved, hvordan spillet fungerer? Lyder som et spørgsmål til at skrumpe.
Jeg formoder sin alle en del af grunden til, at jeg startede en matchmaking service med en af mine venner i Los Angeles. Det kan være så frustrerende derude. Og at være “alene” kan kun gøre din arbejdsdag mere stressende, det synes. Så hvis jeg havde nogen til at gøre det beskidte arbejde ville me…get mig dating-forbindelser, rådgive mig om hvorfor jeg kan ikke få det andet dato, måske min frustration niveau falde. Så gik jeg ind i forretningen… temmelig meget som et middel til at finde ud af, hvad kan gøres for at finde den perfekte en. OK, så ingen er perfekte, men mindst måske kan jeg finde en anstændig en, der tilfældigvis har lignende etik som mig selv. Åh, og en killer sans for humor er obligatorisk. Men ser man rundt, ingen ville hjælpe mig, en kendsgerning, der fik mig til at føle sig endnu mere alene! Så jeg var nødt til at gøre det selv. Sådan er livet, højre? En del af det kan være, at jeg føler et behov for altid at være i kontrol over min egen skæbne. Så længe jeg aktivt forfølger noget, er jeg en succes. Ja, det lyder ret! Så jeg kom tvunget med min kohorte og vi startede Lad os mødes her. Nu jeg har tænkt mig at “finde den ene, rigtige?
Forkert!
Som det synes uetisk at dato mine egne klienter (damn, jeg vidste, jeg ville løbe ind i nogle vejspærring!), jeg regnede… på mindst videregive oplysninger jeg kan samle dem, der har brug for det (og baby, vi alle har brug for det!). Indrømmet, er jeg læring om alle disse ting nu. Det forekommer hver dag og hvert forhold er helt unik. Der er ingen liste over do ‘s og don’ts, der gælder. Men jeg ved at gå ind i erhvervslivet har tilladt mig en stigning i selvtillid, der viser sig i mig uden at jeg selv behøver at tænke over det. Jeg er begyndt at virkelig mener, at succes kommer fra den aktive udøvelse af et mål, uanset om målet er nået. Processen i sig selv bygger karakter… og karakter er attraktive.
Så mens jeg lære som jeg går, vil jeg vise som jeg går også. Det er absolut i min egen magt, for at være en succes. Og udøvelse af resultater er en præstation i sig selv. Dog har jeg også lært at lidt er aldrig nok. Og at bosætte sig efter ens succes er uden held overhovedet. Måske nu fisker jeg med den rigtige madding!
Af Kerr Seth Lordygan
Direktør, lad os mødes her, LLC
www.Lets-Meet-here.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.