Business finansieringskilder

Når du beslutter dig at åbne en forretning på egen hånd, ofte gange spændingen vil få dig klar til at lancere din idé lige væk, men én ting, der kan holde dig tilbage. Har du flere muligheder at få tiltrængt kapital at begynde at gennemføre din business idéer. Denne artikel vil indeholde nogle ideer du kan bruge til at finde finansiering til din virksomhed og begynde at gøre den kapital, du behøver for at vokse.

Så hvor kan du begynde at finde finansieringskilder for din virksomhed at få kapital? Første sted du bør kigge er på støtte fra familie og venner. Lejlighedsvis, vil nogle folk få heldige og være i stand til at finde en långiver i deres familie eller venner til at begynde en virksomhed. Du skal dog være yderst forsigtige lån fra nære venner eller familie kan skade dit forhold til dem, hvis ekstreme pleje for tilbagebetaling ikke er lavet.

En anden fremragende avenue er at undersøge enhver form for små virksomheder lån din regering kan tilbyde. Mange regeringer vil tilbyde nye business ejere lån for business start op, eller disaster assistance og træning. Med den hurtige voksende internet befolkning har der også været hjemmesider, der er blevet oprettet, der giver mulighed for långivere og låntagere til at komme sammen i bestræbelserne for at starte en virksomhed.

En anden idé er at opsøge venturekapitalselskaber; disse typer af finansielle virksomheder, der samler alle partnere ressourcer og anvende disse midler i bestræbelserne på at hjælpe en ny virksomhed iværksætter er deres forretning. Derudover tillader kig ind i dit hjem egenkapital, disse typer af lån normalt kaldes en anden pant, dig at låne penge fra en institution ved hjælp af den egenkapital, der er indeholdt i dit hjem som en form for sikkerhedsstillelse.

Endelig, kreditkort og angel investorer er to andre typer af finansieringskilder kan du undersøge. Ved hjælp af din personlige kreditkort kan være et meget fristende finansieringskilde; Dette virker typisk har du nok af et kreditmaksimum samt midler til at betale den. Med kreditkort, vil du ønsker at være yderst omhyggelig i at bruge dem til din virksomhed venture og sørg for at du holder med de minimale betalinger mindst; ellers kunne du ende med at såre din kredit og dens rating.

Angel-investorer er typisk pensionerede direktører eller virksomhedsejere, som er specielt til for at hjælpe dig start din virksomhed. Disse angel-investorer kan typisk give dig begyndelsen kapital ud over hvad enhver anden finansieringskilde kan. Generelt er kan disse lån starte på $20.000 hele vejen op til omkring to millioner.

One Comment on “Business finansieringskilder

  1. Thank you very much for the invitation :). Best wishes.
    PS: How are you? I am from France 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.