Brydning med hjem baseret forretningsmuligheder!

Hvad er, at du siger? Du siger dit hjem virksomhed er du frustreret og på din forstand ende. Du siger, uanset hvad du prøver du det synes du kun gør network marketing virksomhederne og guru fyrene rigere. Nå, har du sandsynligvis ret. Men hvad så!
Her er en lille historie jeg gerne drejer sig om mit eget liv og det har intet at gøre med hjemmet baserede virksomheder. Derefter slutningen bør du dog være stand til at drage et par paralleller.
Som barn i sjette klasse jeg vægt 198 pounds og jeg blev drillet som mest fedt børn. Jeg hadede det. Dengang jeg spillede fodbold og jeg kæmpet (sværvægter selvfølgelig). Jeg var den værste knægt på begge hold. Jeg hadede sport og jeg hadede sandsynligvis mig selv for det meste også. Selv trænerne gjorde grin med mig. Jeg følte virkelig som om jeg ingen havde på min side. Liv suget.
Der gik for et par år. Så i ottende klasse fik jeg en ny brydning coach. En kort russisk mand ved navn Alex, der var meget svært at forstå indtil du fik brug for hans dybe accent. Jeg stadig var den værste knægt på både fodbold og wrestling hold, men for første gang i mit liv coach gøre ikke grin med mig. Denne fyr faktisk kiggede ud for mig.
Kalder det tilfældigt, men i slutningen af brydning sæson ottende klasse år, jeg havde mistet 45 pund og faktisk så frem til brydning af næste år. Jeg var stadig ikke så god, men jeg gjorde ikke hader sport længere. Det næste år jeg spiller ikke fodbold, men jeg begyndte at gå til brydning lejre hver sommer og jeg tog selv noter. Jeg bemærker her, det var ikke før jeg gik til lejren og begyndte at tage noter, jeg virkelig lært de grundlæggende elementer i sporten.
Hvert år fik jeg gradvist bedre fra at pege på. Min junior år i high school jeg blev udnævnt til alle county team. Ved min senior år, blev jeg udnævnt til All-stat og All-America team. Jeg gik endda på at brydes NCAA Div jeg for fire år i college. Ikke dårligt for en fat kid. Få denne, min senior år på college jeg kæmpet i 197lb vægtklasse. Der er mindre end jeg vejede som en sjette grader!
Jeg fortælle dig dette lidt historie først at tage dit sind i dit hjem business elendighed, men for det andet til at illustrere et par point til dig. Én person kan ændre dit liv, hvis du lader dem. Finde en god mentor, der vil støtte dig selv på din laveste punkter er værd mere end ethvert beløb af penge kan købe. Men forvent ikke at mentor at have alle svarene. Gå og lære, hvad du har brug for. Kontroller, at du er fuldt bevandret i de grundlæggende principper. Efter dette vil din eneste begrænsende faktor være dig.
En ting mere, jeg begyndte at wrestling da jeg var 12 og jeg ikke var så godt, indtil jeg var 18. Udvikle passende dygtighed sæt at vil arbejde for dig baseret på fundamentale vil tage tid. Men hvis du tager tid, belønningerne opvejer langt vokseværk kort sigt at få der. Hvis dit hjem baseret virksomhed stinker lige nu, så hvad? Kæmpe med det!

5 Comments on “Brydning med hjem baseret forretningsmuligheder!

 1. My coder is trying to persuade me to move to .net from PHP. I have always disliked the idea because of the costs. But he’s tryiong none the less. I’ve been using Movable-type on numerous websites for about a year and am worried about switching to another platform. I have heard good things about blogengine.net. Is there a way I can import all my wordpress content into it? Any help would be greatly appreciated!

 2. Если Вы занимаетесь продвижением сайтов (блогов)
  или просто устали платить «SEO специалистам»,то Вам это будет интересно.
  В любом случае Вы извлечёте из данной информации-нужную Вам.
  https://offeramazon.ru/2020/09/25/xrumer/

 3. This is a unique place for fashionable women’s clothing and accessories.
  We offer our clients women’s clothing, jewelry, cosmetics and health products, shoes, bags and much more.
  https://fas.st/Ujfha

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.